Μ-πλέξαμε! Οι 10 πιο εντυπωσιακές πλεξίδες για να πάρεις ιδέες!!!

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011 3:49 μμ |

altΚάποτε η πλεξίδα έκανε συνειρμό με μεγαλύτερες ηλικίες, αδιάφορο ντύσιμο και έλλειψη στιλ. Κάποτε... γιατί σήμερα η πλεξίδα λανσάρεται σε πολλά και διαφορετικά στιλ (ψαροκόκαλο, στεφάνι, ατημέλητη) και παίρνει την εκδίκησή της!

΄Ετσι, από το καλοκαίρι και μετά παντού συναντάμε διάσημες που κυκλοφορούν ακόμη και στο κόκκινο χαλί με εντυπωσιακότατες πλεξίδες, λες και η μια προσπαθεί να ανταγωνιστεί την άλλη! Εμείς, συγκεντρώσαμε τις δέκα

alt

αγαπημένες μας.

Leona Lewis

Τι είναι: Μισή πλεξίδα ψαροκόκαλο

Πώς θα την κάνεις: Πιάσε μια τούφα που ξεκινάει περίπου πίσω από το αυτί. Ξεκίνησε να πλέκεις την πλεξίδα ψαροκόκαλο χαλαρά. Όταν φτάσεις στο ύψος περίπου του καρέ, πιάσε και τα υπόλοιπα μαλλιά σου και πλέξε κατά τον

ίδιο τρόπο. Αφού ολοκληρώσεις φέρε την πλεξίδα μπροστά και άφησε μια τούφα να

alt

πέφτει χαλαρά στο πρόσωπό σου.


Mila Jovovich

 

Τι είναι: Πλεξίδα στεφάνι- ψαροκόκαλο
Πώς θα την κάνεις: Το συγκεκριμένο look αποτελεί ένα mix and match πλεξίδας- ψαροκόκαλου και πλεξίδας- στεφάνι. Πιάνεις μια μικρή τούφα και ξεκινάς να την πλέκεις σε ψαροκόκαλο από το ύψος του αυτιού και με φορά προς τα κάτω και πλάγια. Αφού ολοκληρώσεις, πιάνεις με ένα αόρατο λαστιχάκι κι έπειτα κάνεις τα υπόλοιπα μαλλιά ένα ακατάστατο, χαμηλό σινιόν.


altSilvia Alonso

 

Τι είναι: Χαλαρή πλεξίδα στο πλάι
Πώς θα την κάνεις: Η πιο εύκολη και πολύ chic λύση! Αφού ισιώσεις τα μαλλιά σου κάνε μια χωρίστρα στη μέση και ξεκίνησε να πλέκεις χαμηλά- περίπου στο ύψος του αυτιού. Αφού ολοκληρώσεις, πιάσε την άκρη της με ένα αόρατο λαστιχάκι, φέρ' την μπροστά και άφησε μερικές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό σου. Αν έχεις σπαστά μαλλιά, μπορείς να κάνεις το ίδιο look χωρίς απαραίτητα να ισιώσεις.

altΤάμτα

 

Τι είναι: Πλεξίδα στεφάνι στο περίγραμμα του προσώπου
Πώς θα την κάνεις: Η συγκεκριμένη πλεξίδα έχει την ίδια τεχνική με την πλεξίδα στεφάνι μόνο που πρέπει να ξεκινήσεις να πλέκεις από την αρχή του μετώπου. Δημιούργησε μια έντονη χωρίστρα στο πλάι και πλέξε. Όταν φτάσεις στο σημείο κάτω από το αυτί πιάσε με ένα ένα λαστιχάκι και την πλεξίδα και τα υπόλοιπα μαλλιά. Πλέξε την άκρη της κοτσίδας. Αν έχεις αρκετά μακριά μαλλιά όπως η Τάμτα μπορείς να μην πιάσεις την άκρη της με λαστιχάκι και να την αφήσεις εντελώς ατημέλητη.

altKristen Stewart

 

Τι είναι: Ατημέλητη πλεξίδα στεφάνι

Πώς θα την κάνεις: Κρέπαρε όλα τα μαλλιά σου και δημιούργησε μια έντονη χωρίστρα στο πλάι. Άφησε κάποιες τούφες δεξιά και αριστερά στο ύψος του αυτιού αλλά και κάποιες μπροστά που θα πέφτουν χαλαρά στο μέτωπό σου. Ξεχώρισε μια αρκετά χοντρή τούφα από την μεριά της χωρίστρας και κάνε μια ατημέλητη πλεξίδα. Πιάσε τα υπόλοιπα μαλλιά σε ένα χαμηλό και αρκετά χαλαρό σινιόν. Αν θέλεις, μπορείς να αφήσεις την άκρη να καταλήγει σε ponytail.


altKate Brosworth

 

Τι είναι: Πλεξίδα στην κορυφή του κεφαλιού
Πώς θα την κάνεις: Ξεχώρισε μια τούφα που να ξεκινάει από το μπροστινό μέρος του μαλλιού (όχι απαραιτήτως το κέντρο) και να καταλήγει στην κορυφή. Ξεκίνησε να πλέκεις μια κλασική πλεξίδα, αρκετά χαλαρή. Πιάσε την άκρη της με ένα αόρατο λαστιχάκι και στερέωσέ την με φουρκέτες ώστε να μην προεξέχει το τέλος της. Τράβηξε τα υπόλοιπα μαλλιά χαλαρά προς τα πίσω και πιάσε σινιόν χρησιμοποιώντας φουρκέτες στο ίδιο χρώμα με αυτό των μαλλιών σου.


alt

Jaime King

 

Τι είναι: Χαλαρή πλεξίδα ανάποδο στεφάνι
Πώς θα την κάνεις: Κρέπαρε όλα τα μαλλιά σου και ψέκασε με λακ στις ρίζες ώστε να διατηρήσεις τον όγκο. Ξεχώρισε μια τούφα από το σημείο που ξεκινά πάνω από το αυτί. Πιάσε τα υπόλοιπα μαλλιά επιμελώς ατημέλητα στερεώνοντας με φουρκέτες σε διαφορετικά σημεία του κεφαλιού. Τώρα ξεκίνησε να πλέκεις μια πλεξίδα στεφάνι όπως και προηγουμένως ακολουθώντας φορά προς τα κάτω και όχι πάνω.


altJennifer Aniston

 

Τι είναι: Πλεξίδα στεφάνι
Πώς θα την κάνεις: Αφού λουστείς, ίσιωσε τα μαλλιά σου και κάνε μια έντονη χωρίστρα στο πλάι. Πάρε μια τούφα από το σημείο κοντά στο αυτί.

altSienna Miller

 

Τι είναι: Πλεξίδα στέκα
Πώς θα την κάνεις: Πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα χαλαρό σινιόν. Για να αποκτήσεις το effect αυτό της Sienna Miller αναζήτησε μια στέκα η οποία να έχει το συγκεκριμένο σχέδιο. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση και ειδικά αν επιχειρήσεις να αποκτήσεις αυτό το look πλέκοντας τα φυσικά μαλλιά σου, η πλεξίδα θα βγει πολύ λεπτή.

altCher Loyd

 

Τι είναι: Πλεξίδα ψαροκόκαλο
Πώς θα την κάνεις: Κρέπαρε την κορυφή των μαλλιών σου και ψέκασε με αρκετή λακ ώστε να πετύχεις έναν σταθερό κι επιθυμητό όγκο. Με ένα αόρατο λαστιχάκι πιάσε μια χαμηλή και ελαφρώς πλάγια κοτσίδα. 

2 RSS Feed για αυτό το θέμα

xristinaparos
ο/η Xri Alaloum έγραψε
στις Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011 6:42 μμ :

ax oles mou aresoune!!!

sylvia2907
ο/η sylvia bobory έγραψε
στις Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2011 10:47 πμ :

ti plexouda psarokokalo de xero pos na kano...tha to vro pou tha paei..:-p

Το σχόλιο σας

Έχετε λογαριασμό στο Pathfinder;

Δέν επιτρέπεται η χρήση HTML tags για τα σχόλια αυτού του blog


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...